MMK trgovina d.o.o.

o nama

Tvrtka MMK trgovina d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, uvoz-izvoz i usluge, sa sjedištem u Zagrebu, Drinska 5, osnovana je 1994. godine.

Rad tvrtke usmjeren je na brigu za laboratorijske životinje (namijenjene za biomedicinska istraživanja: miš, štakor, zamorče, kunić), njihovu pravilnu prehranu, uvjete držanja te zdravstveno stanje. Tvrtka, također, pridaje pažnju pravilnom smještaju životinja prema određenim standardima te savjetuje o idealnim uvjetima za držanje životinja prema važećim zakonskim propisima ili preporukama EU.

Tvrtka je do danas uspjela okupiti gotovo sve potencijalne kupce na području Hrvatske koji su na bilo koji način povezani sa laboratorijskim životinjama. Od 1996. godine tvrtka je generalni distributer specijalne hrane za životinje sa certifikatom kvalitete ISO 9002 za Hrvatsku , Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

Bavimo se zastupanjem i nabavkom posebne hrane za laboratorijske životinje, dodataka prehrani, stelje sve do posebnih kaveza, pojilica, zdjelica i kompletne dodatne opreme za obogaćivanje okoline. Također u našoj ponudi imamo i svu opremu za održavanje i higijenu uzgojnih nastambi, od sredstva za čišćenje i dezinfekciju do ventilacijskih pa i prostornih rješenja.

Zastupnici smo za pet vrhunskih proizvođača posebne hrane, opreme za laboratorijske životinje i stelje iz Njemačke, Italije i Nizozemske.

Također pružamo uslugu nabave SPF laboratorijskih životinja, od renomiranih proizvođača iz Europe i SAD ovisno o potrebama za znanstvene i istraživačke radove.

Svake godine organiziramo dva do tri stručna predavanja vezana uz nova dostignuća u znanosti ili uz preporuke koje dolaze iz EU. U tome imamo stručnu podršku kako od naših tvrtki čiji smo predstavnici tako i nadležnog Ministarstva poljoprivrede.

Zakonom propisani podaci o društvu:

Naziv: MMK trgovina društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, uvoz-izvoz i zastupanje
Adresa: Drinska 5, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Poslovnica 2.: Huga Badalića 23, Zagreb, Hrvatska
OIB: 56399891577
Matični broj: 1013289
MBS: 080278119
Poslovna banka: Raiffeisen Bank
IBAN: HR0624840081102636683
SWIFT adresa: RZBHHR2X
Sud upisa u registar: Trgovački sud u Zagrebu, Tt-11/1891-2
Članovi uprave: Marija Komac, Hrvoje Komac